onze opdrachtgevers

Wij adviseren overheden, ondernemerscollectieven en burgerinitiatieven in hun zoektocht naar digitale bereikbaarheid en snel internet. Stichting Digitale Bereikbaarheid toont u graag de opdrachtgevers die u voorgingen. 

Gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen

De gemeente Amstelveen vindt het belangrijk dat alle inwoners over een snelle en
betrouwbare internetverbinding kunnen beschikken. Daarom werkt de gemeente samen met een bewonerswerkgroep om de digitale bereikbaarheid te verbeteren. Met advies van stichting Digitale Bereikbaarheid realiseren we snel internet in Amstelveen.

Gemeente Pijnacker - Nootdorp

De gemeente Pijnacker - Nootdorp is een sterk groeiende gemeente in Noord-Holland. De gemeente liet door Stichting Digitale Bereikbaarheid een analyse, marktverkenning en interessepeiling uitvoeren. Lees het verhaal van Arnoud Baars over onze samenwerking.

Logo Leidschendam-Voorburg

Gemeente Leidschendam - Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een gemeente met 74.669 in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie, die zich steeds meer richt op de regie voeren en taken uitbesteedt aan of samen doet met andere partijen.

Logo Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is de one-stop shop voor ondernemers. NHN is in de regio een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. NHN helpt ondernemers bij hun investeringen in de regio en draagt bij aan een verbetering van het vestigingsklimaat.

Maak direct een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts.