ONZE mensen

Het team van stichting Digitale Bereikbaarheid bestaat uit 5 onafhankelijke adviseurs en 4 leden van de Raad van advies. Samen hebben wij jarenlange ervaring en een uistekend netwerk binnen de ICT- en telecombranche. Maak kennis met onze mensen...

Henk Kreft adviseur Stichting Digitale Bereikbaarheid

Henk Kreft
adviseur

Henk Kreft verzorgt met een flinke dosis gezond verstand, doorzettingsvermogen en een enorme vakkennis van oplossingen op het gebied van digitale bereikbaarheid.

Henk heeft diverse directie-functies vervuld bij een van de grotere operators in Nederland. Zijn indrukwekkende ervaring en uitgebreid netwerk vormen een mooie basis om u te voorzien van deskundig advies.

Rick Haverkort, adviseur Stichting Digitale Bereikbaarheid

Rick Haverkort
adviseur

Rick Haverkort combineert als adviseur zijn analytisch vermogen, creativiteit en vakkennis van digitale bereikbaarheid.

Rick is na een bedrijfskundige studie werkzaam geweest in diverse commerciële functies en als consultant in IT en  infrastructuur.  Hij wordt veelvuldig gevraagd te adviseren bij complexe vraagstukken vanwege zijn objectieve en creatieve denkwijze.

Tobias Sikkema, adviseur Stichting Digitale Bereikbaarheid

Tobias Sikkema
adviseur

Tobias Sikkema is een pragmaticus, die streeft naar de beste kwaliteit. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de Telecom en IT-sector.

Tobias een bijdrage leveren aan een goede en een betaalbare digitale bereikbaarheid voor iedereen in Nederland. Dit doet hij door gemeenten, bedrijven en burgerinitiatieven te ondersteunen en een onafhankelijk advies te geven op basis van een praktische aanpak.

Wim van der Bijl, adviseur Stichting Digitale Bereikbaarheid

Wim van der Bijl
adviseur

Wim van der Bijl is ervaren consultant met een groot analytisch vermogen. Wim vertaalt ICT-ontwikkelingen naar relevante business mogelijkheden,  kan uitstekend presenteren en draagt zijn kennis graag over als trainer. Wim werkte 17 jaar voor een van de grotere operators en was verantwoordelijk voor de eerste pilots met ADSL en glasvezelaansluitingen. Daarna werkte Wim 17 jaar als Technology consultant en Network en Security Architect bij Capgemini.

Ada Moesbergen, adviseur bij stichting Digitale Bereikbaarheid

Ada Moesbergen
adviseur

Ada Moesbergen is een allround projectadviseur en heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties.  Haar kracht ligt onder andere in het organiseren, vertaalslag maken van beleid of idee naar operationele uitvoering. Ze is klantgericht, dienstverlenend, flexibel, nauwkeurig in het werken met budgetten en contracten en positief ingesteld. Ada stelt het doel van de klant voorop en weet dit op een plezierige wijze te bewerkstelligen.

Bram Quist, Raad van Advies van Stichting Digitale Bereikbaarheid

Bram Quist
Raad van advies

Bram Quist is zeer ervaren bestuurder en werkt graag vanuit een heldere visie en scherp geformuleerde doelstellingen. Hij is betrokken en zal steeds samenwerking en voortdurende verbetering stimuleren.

Bram heeft verschillende directie functies in het operationele en commerciële werkveld vervuld bij een van de grote operators in Nederland. Met deze eigenschappen en brede ervaring kan hij zijn rol in de raad van advies uitstekend invullen.

Jan van Run, Raad van Advies van Stichting Digitale Bereikbaarheid

Jan van Run
Raad van advies

Jan van Run verbindt met humor, ervaring en financieel inzicht de leden van de Raad van Advies.

Jan heeft diverse functies gehad in het openbaar bestuur, bij  decentrale overheden. Deze opgedane ervaring zet Jan nu in voor toezichthoudende functies en in zijn adviezen bij publiek-private samenwerkingen.

Kees Bosman
Raad van advies

Kees Bosman is een zeer ervaren manager in de Telecomindustrie.

Hij bekleedde hoge directieposities bij zowel KPN als UPC/Ziggo. Vanuit die posities heeft Kees zeer ruime kennis en ervaring opgedaan op het gebied van telecommunicatie in het algemeen en in het bijzonder over internet en televisie en geeft Kees nu adviezen op dit terrein.

Ries Bode, Raad van Advies van Stichting Digitale Bereikbaarheid

Ries Bode
Raad van advies

Ries Bode is managing partner van Digital Governance Advisory en inmiddels 10 jaar actief als commissaris. Daarvoor heeft hij  35 jaar ervaring opgedaan in de IT- en telecomsector. Ries voerde uiteenlopende opdrachten uit als directeur IT/CIO en programmadirecteur in zowel de private als de publieke sector. Hij volgde de Nyenrode Commissarissen Cyclus en hij is ingeschreven in het register van
Certified Board Members.

Maak direct een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.