Workshop ‘Digitale bereikbaarheid’ voor beleidsontwikkelaars

Toegang tot snel internet is essentieel voor iedereen. In buitengebieden en op bedrijventerreinen is digitale bereikbaarheid nog niet altijd aanwezig. De rol van de overheid in het aanleggen van de infrastructuur is niet helder. En de oplossingen zijn eindeloos. Daarom biedt de Academy van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) in samenwerking met Stichting Digitale Bereikbaarheid een workshop aan.

training en workshop voor beleidsmakers

Een workshop voor ICT-beleidsontwikkelaars

Veel gemeenten zijn bezig met de digitale agenda. Als ICT-beleidsontwikkelaar loopt u tegen vragen aan. Welke rol heeft de overheid bij de aanleg van digitale infrastructuur? Is glasvezel de enige oplossing? Is het aanbieden van gratis WiFi (Wifi4EU) iets voor ons? Hoe komen wij  tot een goed plan van aanpak?

Samenwerking Digitale Bereikbaarheid en de VNG-Academy

VNG Academy biedt de workshop aan. Onze experts van Stichting Digitale Bereikbaarheid verzorgen de workshop. Wij hebben de kennis en ervaring  in huis die nodig is om snel internet in uw gemeente te realiseren. Inmiddels gaven wij al tientallen gemeenten van onafhankelijk advies op maat.

Op naar een toekomstbestendig ICT-beleid en een digitale economie

Na deelname aan de workshop heeft u kennis en inzicht om de digitale bereikbaarheid in uw gemeente te verbeteren. U kunt invulling geven aan de thema’s van de Digitale agenda 2020. Ga aan de slag met het verbeteren van toegang tot de informatiemaatschappij voor de inwoners en ondernemers uit uw gemeente.

Schrijf direct in voor een workshop

Wilt u direct inschrijven? Neem contact met ons op voor meer informatie.