Onze diensten

Stichting Digitale Bereikbaarheid adviseert overheden, ondernemerscollectieven en burgerinitiatieven in hun zoektocht naar digitale bereikbaarheid en snel internet. Naast advies geven delen onze experts graag hun vakkennis via trainingen en workshops. Een overzicht van onze diensten:

Onafhankelijk advies

Of het nu gaat om de ontwikkeling van uw gemeente tot een Smart-city, of om hulp in uw zoektocht naar snel internet, u bent bij ons aan het juiste adres.  Wij geven onafhankelijk advies in 7 stappen. Tijdens het opstellen van ons advies blijven we continu met u in contact. Dankzij deze methode is ons advies altijd actueel en precies op maat.
 
Lees verder over ons adviesgesprek.

training en workshop voor beleidsmakers

Workshop voor beleidsmakers

Veel gemeenten zijn bezig met de digitale agenda. Als ICT-beleidsontwikkelaar loopt u tegen vragen aan. Daarom bieden wij, in samenwerking met de Academy van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) een workshop aan. Na deelname aan de workshop heeft u kennis en inzicht om de digitale bereikbaarheid in uw gemeente te verbeteren. En u kunt invulling geven aan de thema’s van de Digitale agenda 2020.
Lees verder over de workshop voor beleidsmakers.

Maak direct een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts.